Over ons

Objektiv bedenkt en maakt visuele content voor bedrijven. Video’s, animaties en live streaming oplossingen, voor interne en externe communicatie – voor organisaties zoals die van jou.

Wij doen dit samen met onze klanten en begeleiden onze klanten tijdens het hele proces. Samen? Ja samen! Jij kent jouw organisatie ten slotte beter dan wij en weet ook zelf het beste wat jij wil vertellen. Wij zorgen ervoor dat dit goed wordt vertaald en uiteindelijk een video, animatie of livestream wordt die aansluit bij jouw doelgroep!

Onze specialisten

Joost van Steenhardt Carré

Founder, producer

Reinier Kroese

Motion graphic designer, schakeltechnicus, regisseur

David Kroese

Camera-operator, editor

Rients Pieters

Camera-operator, editor en Gaffer

Ruben Nijsen

Camera-operator, editor, fotograaf

Eric Kerkhoven

Camera, regie, edit

Samenwerken met objektiv

We weten allemaal hoe krachtig een goede video, animatie of livestream kan zijn. En het is ons doel om jouw verhaal te vertellen, met creatieve visuele content zodat men zich meer aan je organisatie bindt, je organisatie beter begrijpt, je organisatie beter onthoudt en waarmee je overtuigt.

Dat doen we met veel passie voor ons vak en getalenteerde mensen. Door de kennis en jarenlange ervaring die is opgedaan door te werken voor, en met, verschillende organisaties, overheden en A-merken, is Objektiv hét bureau om jouw doelstellingen te behalen.

Wij maken altijd graag eerst kennis zodat wij je meer over ons werk kunnen vertellen, maar vooral ook om een goed beeld te krijgen van jouw organisatie. Tijdens deze geheel vrijblijvende kennismaking brengen we samen in kaart waar je organisatie of afdeling behoefte aan heeft.